Тепер законопроект спрямують до верхньої палати парламенту. Очікують, що там його затвердять вже в найближчі тижні. Після 31 січня між Британією та Євросоюзом розпочнуться переговори про майбутні торгові відносини.

Початок проведення перемовин щодо Угоди між Україною і Великою Британією про політичне та торговельне співробітництво після виходу Великої Британії з ЄС може розпочатися вже 14—15 січня. Порядок денний двосторонньої співпраці після виходу Великої Британії з ЄС було темою зустрічі Прем’єр-міністра Олексія Гончарука з послом Великої Британії та Північної Ірландії Меліндою Сімонс, що відбулася в четвер. «Ми очікуємо на підписання Угоди про політичне та торговельне співробітництво найближчим часом. Це може статися під час майбутнього візиту Президента України Володимира Зеленського до Лондона. 

У грудні 2019 р. ми досягли домовленостей щодо положень торговельної частини угоди. Проведення перемовин щодо політичної частини угоди ми очікуємо вже 14—15 січня», — сказав Олексій Гончарук, повідомляє Урядовий портал.