Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс (у центрі) під час робочої зустрічі.

Перебіг реалізації спільного проекту — реконструкції Авдіївської загальноосвітньої школи №2 обговорили в Краматорську під час робочої зустрічі голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні паном Марюсом Януконісом.

За інформацією прес-служби Донецької ОДА, Литовська Республіка надає мільйон євро на облаштування спортивного майданчика та придбання обладнання для школи — меблів для класів і їдальні, інтерактивних дощок, комп’ютерів тощо. Обласна влада Донеччини фінансує реконструкцію будівлі.

Під час зустрічі очільник Донецької області Павло Кириленко зауважив, що в процесі реалізації проекту виникли проблеми з підрядною організацією. Так, унаслідок невиконання підрядником своїх зобов’язань Донецька ОДА має намір розірвати укладений раніше договір. Наразі роботи в школі розпочала інша підрядна організація. Павло Кириленко також підкреслив, що обласна влада продовжить погоджувати спільні дії з представниками уряду Литви.

Фото прес-служби Донецької ОДА.