У зв’язку з оголошенням карантину по всій території України, необхідністю дотримання встановлених владою обмежень на період карантину, а також з урахуванням специфіки організації в цей період діяльності поліграфічних підприємств, «Укрпошти», інших розповсюджувачів періодики, підприємств роздрібної мережі розповсюдження, редакція газети «Голос України» вимушена зменшити періодичність виходу газети.

З огляду на це, редакція готова будь-якому з передплатників друкованої версії компенсувати порушення періодичності виходу газети на весь період дії карантину безплатним наданням доступу до всіх матеріалів, розміщених на сайті газети golos.com.ua. Для цього передплатнику потрібно звернутися до редакції газети з листом про бажання отримати доступ до всіх матеріалів сайту, доклавши до листа копію (фотокопію, скан) квитанції про передплату на друковану версію газети. Такий лист можна надіслати поштою, або електронною поштою на адресу: mail@golos.com.ua або let@golos.com. ua. Якщо лист надсилатимете поштою, обов’язково вкажіть у ньому свою електронну пошту, адже саме вона буде логіном, який дасть змогу авторизувати вас на сайті.

Нагадаємо, що введення карантину визнано законодавством України (ст. 14-1 Закону України «Про торгово-промислові палати в Україні») обставинами непереборної дії (форс-мажором).

Дякуємо за ваше розуміння і терпіння. Залишайтеся з нами, будьте здорові й читайте «Голос України».