Необхідні карантинні заходи на деякий час сповільнили наш шалений ритм життя та подарували спокій перебування вдома. Та якщо режим ізоляції починає нагадувати комедію «День бабака» — саме час взяти до уваги топ-шість порад, як максимально корисно організувати своє дозвілля вдома.

Перше. Надзвичайне прибирання

Доведено, що кардинальне перезавантаження фізичного простору впливає на нашу організованість, зібраність, продуктивність та навіть настрій. У цьому вам допоможе книжка «Магічне прибирання» Марі Кондо. Японська авторка пропонує цікаві методи прибирання оселі: зберігання речей вертикально та за категоріями, оцінку речей за запитанням «чи приносять вони радість» та багато інших. Рекомендовано всім, хто бажає позбутися непотребу раз і назавжди.

Друге. Зарядка, йога, танці

Літо не за горами, тому час приділити увагу своєму здоров’ю та фізичній формі. Заспокійлива йога, запальна румба або навіть звичайна п’ятихвилинка — всі ці заняття можна знайти у відеоформаті на YouTube. Вони збадьорять вас не гірше ранкової кави!

Третє. Момент для творчості

Вам завжди бракувало часу на власне хобі? Чудова нагода дов’язати светра чоловіку, спекти булочки з корицею або створити сад у себе на підвіконні.
Дійте!

Четверте. Культпохід... до Віденської опери

Відвідайте найвідоміші музеї, опери та виставки, не виходячи з власної кімнати. Провідні театри та музеї світу люб’язно влаштовують акції та дарують шанувальникам уявні білети на вистави в режимі онлайн. Не проґавте можливість подивитися «Ромео і Джульєтту» зі сцени Віденської опери в піжамі!

П’яте. Самопізнання та розвиток

Багато інтернет-платформ пропонують нам цікаві онлайн-курси, лекції на найрізноманітніші теми, марафони та майстер-класи. Бізнес, кіно, історія культури та багато цікавинок уже чекають на вас. А як давно ми планували сісти за іноземні мови!.. Do you speak English? Отож-бо й воно!

Шосте. Спілкування з рідними

Цей буремний період дано нам як виклик для переосмислення головних речей у нашому житті. Час нарешті приділити увагу найріднішим: поспілкуватися (хоча б телефоном) із бабусею, батьками, дітьми. І коли у вас ще випаде нагода скласти родинне дерево, записати сімейні спогади. Найважливіші люди зараз поруч — цінуйте їх!

Тож будьте здорові, дотримуйтеся правил та ловіть момент!

Донецька область.