36-річний місцевий адвокат, відповідно до висновку експерта, на момент скоєння аварії перебував у стані алкогольного сп'яніння. Підтверджено, що близько 19-ї години 5 липня 2019 року, водій автомобіля "Mitsubishi Outlander" не впорався з керуванням та залетів у кювет, де наїхав на 11-річну дівчинку, яка там гралася. Від отриманих травм дитина загинула на місці аварії.

Прокурором доведено вину адвоката в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть 11-річної дівчинки в селі Мала Добронь Ужгородського району (ч. 2 ст. 286 КК України).

Урахувавши всі надані докази сторін, Ужгородським міськрайонним судом визнано обвинуваченого винним в інкримінованому злочині та засуджено до п’яти років і шести місяців ув'язнення. До набрання вироком законної вили підозрюваний і надалі утримуватиметься під вартою.

Крім того, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області, судом задоволено позовну заяву матері загиблої дівчинки про відшкодування моральних збитків у розмірі 1,5 мільйона гривень.

Ужгород.

Фото прес-служби прокуратури Закарпатської області.