Цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА інформує, що станом на ранок 13 квітня на Рівненщині нових випадків захворювання на коронавірус не зафіксовано.

Наразі в Рівненській області 125 випадків захворювання на коронавірус. Із них: 44 хворих на госпіталізації (троє – киснезалежних у реанімації та один – на ШВЛ), 67 осіб лікуються вдома; сім випадків летальних. Одужали семеро чоловік.

Серед тих, хто лікується вдома, – голова Сарненської РДА Олександр Кохан. Він має легкий перебіг хвороби. У семи співробітників Сарненської РДА, які мали постійний контакт із ним, взяли матеріали на ПЛР-тестування. Всі ці працівники перебувають на самоізоляції.

Наразі у Рівненському обласному лабораторному центрі на перевірці 20 проб на коронавірус. Результати будуть відомі ближче до вечора.

– Цілодобовий оперативний штаб при Рівненській ОДА продовжує впроваджувати заходи задля недопущення потужного спалаху коронавірусної інфекції в області, – сказав голова РОДА, керівник штабу Віталій Коваль.

Рівне.