За доброю традицією на інформаційному майданчику друкованого органу Верховної Ради України — газети «Голос України» відбулась чергова планова зустріч Командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва та головного редактора видання Анатолія Горлова.

У теплій і дружній атмосфері обговорено низку нагальних питань щодо інформаційної комунікації та подальшої співпраці. Зокрема, найбільший акцент було зроблено на всебічному та достовірному інформуванні цивільних і військових читачів стосовно нинішньої гострої ситуації у боротьбі з пандемією CОVID-19.

Користуючись нагодою, Командувач вкотре подякував головному редактору газети Анатолію Горлову і всьому колективу журналістів за стабільну й активну підтримку Збройних Сил України, правдиве інформування суспільства про події на сході, а також безплатну доставку газети двічі на тиждень у район проведення Операції об’єднаних сил для військовослужбовців і жителів населених пунктів, які розташовані неподалік лінії зіткнення.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв наголосив на тому, що слово у російсько-українській війні перетворилось на своєрідну зброю, тому співпраця з газетою «Голос України» нині є пріоритетною та надважливою.

«Голос України» — наш провідний інформаційний партнер, приємно мати справу зі справжніми професіоналами, — зазначив Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв. — Обличчя українських військовослужбовців, які щодня боронять нашу землю від російського агресора, неодноразово прикрашали шпальти вашого популярного видання, а висвітлена об’єктивна інформація завжди знаходить реакцію та авторитет у своїх читачів. Щиро сподіваємось на подальшу плідну взаємодію!

Рухаємось далі!

Разом переможемо!

Фото автора.