Вельмишановний Семене Ізрайлевичу!

Від усього серця вітаємо Вас із Ювілеєм! У свої 90 років Ви незмінно залишаєтеся на вахті забезпечення захисту інтересів паливно-енергетичного комплексу України. Ви є чудова особистість, яка своїм розумом, досвідом та людяністю об’єднує працівників різних галузей ПЕК: від робітників та операторів до генеральних директорів-міністрів.

Бажаємо Вам — Герою України, наставнику та вчителю, який дав путівку у життя сотням молодих енергетиків, упевнено та жваво продовжувати керувати великим державним ділом, завжди приймати правильні рішення та знати правильну відповідь на будь-яке питання, ніколи не ставити під сумнів свою бездоганну репутацію.

Бажаємо Вам — стратегічному раднику ЧАНДУ, людині, яка постійно переймається проблемами всіх енергетиків України і особисто ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, —  впевнених кроків до яскравого світу щастя та вдачі.

Бажаємо Вам, вельмишановний Семене Ізрайлевичу, здоров’я та натхнення, нових досягнень на благо паливно-енергетичного комплексу нашої незалежної України.

Хай світ для Вас буде великим і прекрасним, доля береже Вас від лихоліття і розчарувань!

Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Нехай у Вашому житті завжди поряд ідуть вірні подруги — Віра, Надія та Любов!

Правління Чорнобильської асоціації народних депутатів України.