На знімку: такий вигляд має один із кабінетів клініки.

Маю на увазі клініку сучасної стоматології NEOLITH у Рівному. Вона настільки сучасна і передова, що німецькі колеги власника клініки, хірурга-стоматолога Ігоря Макарчука (на знімку) дуже хвалили цей медичний заклад, відвідавши його. Їм імпонувало і сучасне обладнання, і фаховий рівень лікарів та середнього медперсоналу. Воно і не дивно: керівник клініки і сам хороший, кваліфікований фахівець, тож підібрав такий само колектив, який якісно надає послуги пацієнтам.

Тут, крім традиційних стоматологічних послуг, практикують стратегічну імплантацію зубів.

— При ній проводиться повна реабілітація зубощелепної системи протягом 3—5 днів, — розповідає Ігор Макарчук.

Добра слава швидко поширюється, тож до початку епідемії коронавірусу сюди приїздили за послугами громадяни США, оформляючи туристичні тури до України. Мотивували тим, що якість не гірша, ніж у їхній країні, і, що немаловажно, — це набагато дешевше. Серед пацієнтів були також громадяни Польщі, Литви, сусідньої Білорусі...

Звичайно, у карантин клініка, як і інші медзаклади, була зачинена. Тож працівники чекали з нетерпінням поновлення її роботи, щоб мати можливість заробити собі на життя, а пацієнти — щоб отримати якісні стоматологічні послуги.

У клініці суворо дотримуються всіх карантинних обмежень і вимог.

Фото автора.