Про це під час брифінгу повідомив голова партії народний депутат Олександр Корнієнко, додавши, що обласні партійні офіси «Слуги народу» повинні стати місцем, де кожен українець отримає якісну юридичну або ж організаційну допомогу та необхідну консультацію.

«Ми розпочинаємо велику роботу, пов’язану з навчанням та розвитком наших партійців і наших команд. Ми хочемо зламати традицію, що багато років панувала в Україні. Коли людина приходить до партійного офісу, а її недочули, щось не записали чи переплутали. Ми хочемо, щоб у партійних офісах усе відбувалося на якісному рівні, все і для всіх. Щоб люди приходили й отримували консультацію та підтримку», — зазначив він.

Перший тренінг, за його словами, стосуватиметься клієнтоорієнтованості партії: як правильно зрозуміти потреби виборців, як із ними взаємодіяти, як ефективно працювати з людьми та допомагати їм. «Це буде системний проект (тренінги з різних тем) на весь наступний рік, — сказав О. Корнієнко, зауваживши, що у планах партії — вибудувати цілу мережу таких офісів із якісними послугами для кожної громади в Україні.

Крім того, партія «Слуга народу» продовжує реалізовувати різні навчальні проекти не лише для партійців. Є й зовнішні, приміром, «Зе! Старт». Це курси для підприємців-початківців, що допоможуть зрозуміти, як ефективно вести малий бізнес.