Понад 70 випускників отримали атестати про повну загальну середню освіту, яку вони здобували останні два роки в навчальному закладі. Серед випускників — вихідці зі сходу України, які вступають до вищих військових навчальних закладів та в майбутньому здобуватимуть звання офіцерів української армії. Командувач Військово-морських сил ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа від імені багатотисячного колективу українського флоту і себе особисто привітав випускників Військово-морського ліцею та подякував педагогічному колективу закладу за роботу.

— Сьогодні переді мною стоять представники цвіту нації, 74 громадянина України, які ще в 14 років вирішили стати захисниками України. Я пишаюся вами та вашими рідними та близькими, які вас підтримали у цьому рішенні.

Це дуже важливо для нашої країни, яка шостий рік перебуває в стані війни. Головне, що є у людини, — це життя. На жаль, тільки за останній місяць Військово-морські сили втратили шістьох кращих синів України, що є важкою і невиправною втратою для національного флоту і мене особисто, — зазначив контр-адмірал Олексій Неїжпапа, після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих у боях захисників України.

— Багато хто із вас вирішив продовжити шлях захисника, вступати до військових навчальних закладів Військово-морських сил, інших видів та родів військ. Бажаю, щоб ваше рішення було незмінне і ви надалі йшли почесним шляхом служіння українському народові, — наголосив командувач національних ВМС.

Слід зазначити, що під час навчання у Військово-морському ліцеї тривала підготовка до тестування рівня володіння англійською мовою за стандартами STANAG 6001. За результатами тестувань 9 ліцеїстів отримали сертифікат CMP 1. Серед випускників — віце-старшина 1-ї статті В’ячеслав Касьяненко, який досяг високих показників у навчанні і спорті та був відзначений почесною грамотою і грошовою винагородою від командувача Військово-морських сил ЗС України.

Захід було проведено з дотриманням протиепідеміологічних вимог з метою збереження життя та здоров’я випускників та гостей ліцею.

Служба зв’язків з громадськістю Командування Військово-морських сил  Збройних Сил України.

Фото служби зв’язків з громадськістю Командування Військово-морських сил Збройних Сил України.