Організаторами виступила Запорізька федерація триатлону.

Серед учасників — як юні, так і дорослі спортсмени, професіонали та аматори, які представляли різні регіони України. З-поміж переможців і призерів представники Києва, Запорізької, Одеської, Житомирської, Черкаської й інших областей.

«Організатори провели все з дотриманням карантинних вимог. Такі змагання потрібні місту, запорізцям, адже популяризують заняття спортом», — вважає помічник міського голови Андрій П’ятницкий, який брав участь у заході.

«Попри всі складнощі, змагання вдалося організувати і провести. У змаганні аматорів взяли участь рекордна кількість учасників — 126 осіб. Уперше такий ажіотаж на аматорському етапі. Люди скучили за змаганнями. Триатлон прогресує, і його популярність в Україні зростає», — каже голова місцевої Федерації триатлону Кирило Кривонос.

«Чемпіонами України в особистому заліку стали Віталій Воронцов і Софія Прийма, срібло — в активі Івана Маньшикова та Дарини Москаленко, бронзові медалі приміряли Олексій Астаф’єв і Маргарита Крилова. У Кубку України серед юнаків (2003—2005) і кадетів (2003—2005) стартували 70 осіб. У командному заліку золото серед чоловіків вибороли спортсмени із Дніпра, тоді як у жінок рівних не знайшлося триатлеткам зі Львова», — оголосили у Федерації.

Фото з відкритих джерел.