Було госпіталізовано 269 осіб. Зафіксовано 31 летальний випадок. Одужали 379 пацієнтів. Загалом за весь час пандемії в Україні захворіли 138 068 осіб, з них 8 941 дитина і 12 069 медпрацівників. Одужали 62 606 пацієнтів. 2 877 летальних випадків. За минулу добу загалом було проведено 19 006 тестів, із них 15 224 методом ПЛР і 3 782 методом ІФА».

Найбільша кількість підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксована в Києві, Львівській та Тернопільській областях, про що свідчать дані, опубліковані на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки і оборони.

У понеділок почало діяти нове епідеміологічне зонування. Як повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Фейсбуці, до червоної зони віднесено міста Івано-Франківськ, Коломия, Калуш, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області; міста Біляївка, Ізмаїл та Болградський район Одеської області; Дубно та Костопільський район Рівненської області; Тернопіль, Бережани та Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастириський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони Тернопільської області; Великобурлуцький район Харківської області; місто Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький та Сторожинецький райони Чернівецької області, Бобровицький район Чернігівської області.

До помаранчевої зони віднесено Вінницький район Вінницької області; Луцьк та Луцький район Волинської області; Бердичів та Коростень, Бердичівський, Житомирський, Коростенський, Лугинський та Попільнянський райони Житомирської області; Ужгород, Мукачево та Чоп, Виноградівський, Міжгірський, Мукачівський, Тячівський та Ужгородський райони Закарпатської області; Болехів, Бурштин та Яремче, Богородчанський, Верховинський, Галицький, Городенківський, Долинський, Калуський, Коломийський, Надвірнянський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони Івано-Франківської області; Березань, Ірпінь та Фастів, Києво-Святошинський та Яготинський райони Київської області; Львів, Дрогобич та Самбір, Городоцький, Жовківський, Миколаївський, Перемишлянський та Пустомитівський райони Львівської області; місто Чорноморськ, Біляївський, Ізмаїльський, Овідіопольський та Тарутинський райони Одеської області; Острог, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Зарічненський, Здолбунівський та Корецький райони Рівненської області; Суми Сумської області; місто Кременець, Борщівський, Заліщицький, Збаразьський, Зборівський, Козівський, Кременецький, Лановецький, Підволочиський, Підгаєцький та Шумський райони Тернопільської області; Харків, Люботин, Первомайський та Харківський райони Харківської області; місто Славута, Волочиський, Новоушицький, Теофіпольський, Ярмолинецький райони Хмельницької області; місто Новодністровськ, Герцаївський, Кельменецький, Путильський, Сокирянський та Хотинський райони Чернівецької області.