В ігровій формі розповісти дітям про те, як уберегтися від підступної хвороби, що заважає нормальному життю в усьому світі, нагадати головні правила санітарно-гігієнічних норм, сформувати позитивне ставлення до їхнього дотримання. Таку мету поставили перед собою творці п’єси-казки «Вірус, корона і мильні бульбашки», яка з’явилася в репертуарі Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки у місті Кам’янське. Автор — Тетяна Поліщук, режисер — Ігор Азаров.

Днями відбувся відкритий передпрем’єрний показ нової вистави в театральному дворику Нової сцени театру. Глядачам представили чудові костюми, захопливий сюжет, персонажів Короля, Принцесу, Коронавірус, Мило, Медичну Маску, Антисептик.

«Те, як усе подається, дітям зрозуміло, цікаво та весело. Правила гігієни вони вивчали в школі, а після того, як побачать виставу, то обов’язково їх запам’ятають завдяки пісням і віршам, що там звучать. Школярам вистава сподобалася й буде дуже корисною», — вважає начальник управління охорони здоров’я міськради Наталя Ктітарова.

Незабаром нову театралізовану навчально-розважальну програму покажуть учням молодших класів шкіл міста.

Дніпропетровська область.

Фото Кам’янської міськради.