Маю на увазі клініку сучасної стоматології NEOLITH у Рівному.

Вона настільки сучасна і передова, що німецькі колеги власника клініки, хірурга-стоматолога Ігоря Макарчука (на знімку) дуже хвалили цей медзаклад. Їм імпонувало і дизайн, і сучасне обладнання, і фаховий рівень лікарів та середнього медперсоналу. Воно й не дивно: керівник клініки — висококласний фахівець, тож підібрав такий само колектив, який якісно надає послуги пацієнтам.

Тут, крім традицій них стоматологічних послуг, практикують стратегічну імплантацію зубів.

— При ній проводиться повна реабілітація зубощелепної системи протягом 3—5 днів, — пояснив Ігор Макарчук.

Послуга ця користується попитом навіть в іноземців (громадян США, країн Європи), які до початку пандемії приїздили сюди саме з цією метою. Пояснювали, що якість надання послуги тут світова, а ціни набагато нижчі, ніж у їхніх країнах.

— Зараз таких клієнтів з відомих причин поменшало, — каже власник клініки. — Але наші співвітчизники гідні того, щоб їм надавати послуги європейського рівня. Тож я давно мріяв про таку сучасну клініку і багато років йшов до мети. Мене взяла «патріотична» злість, коли я чув, що в Україні все погано, все не так. Я захотів довести, що ми не гірші від європейців, що і ми вміємо працювати навіть краще за них, якщо до нас приїздять із Європи. Тож створив таку клініку і дуже пишаюсь цим. Радію, коли пацієнти виходять від нас задоволені, дякують.

Звичайно, у карантин клініка, як і інші медичні заклади, була зачинена. Тож працівники з нетерпінням чекали поновлення її роботи, щоб мати можливість заробити собі на життя, а пацієнти — щоб отримати якісні стоматологічні послуги. У клініці дуже суворо дотримуються усіх карантинних обмежень і вимог. І завжди раді пацієнтам.