— Особисто взяв участь у навчаннях та переконався, що за короткий термін можливо швидко розгорнути штаб та організувати якісну роботу нашого місцевого батальйону, — ділиться враженнями голова Сарненської РДА Олександр Кохан. — Під час навчань виконано низку завдань: захист та оборона держкордону; контроль населених пунктів; боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора; охорона органів держвлади.

Переконався: наше військо зможе забезпечити надійний захист держави та дасть відсіч будь-якому ворогу, — підсумував керівник району.

Підбили підсумки навчань тероборони в рамках Всеукраїнського стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля-2020», що відбувалося на території Сарненського району. Мета навчань досягнута, відпрацьовані усі питання, особовий склад отримав і теоретичні знання, і практичні навички виконання завдань.

За високий професіоналізм, мужність і відвагу, виявлені під час навчань та ліквідації лісової пожежі біля села Городище Дубровицького району, бійці тероборони нагороджені почесними грамотами Сарненської РДА.