Костопільське підприємство, яке випускає продукцію (а це хлібобулочні вироби півсотні найменувань та кондитерські — майже двохсот) під торговою маркою «Родина», взяло за правило тішити своїх покупців смачними новинками.

У цьому велика заслуга професіонала високого класу, головного технолога Тетяни Небісь. Багаторічний досвід і творче ставлення до роботи її та колег народжують нові ідеї, які вони втілюють у смачних виробах. Ось і нещодавно підприємство почало випускати зефір «Чорна смородина» у розкішній упаковці. Але головне те, що у зефірі замість барвників використано пюре смородини, тобто натуральний продукт.

— У цю осінню пору ми починаємо випікати хліб «Золотий тост», який збагатимо вітамінами — гарбузячим пюре, а також булочки у формі маленького гарбуза з начинкою із гарбузячого пюре, —розповідає головний технолог підприємства Тетяна Небісь. — Сподіваємось, що вони смакуватимуть нашим покупцям.

Продукція «Родини» користується великим попитом як в Україні, так і за кордоном. За словами директора підприємства Ігоря Ковальчука, її експортують до Молдови, Ізраїлю, Румунії, Естонії, Латвії та США... Її перевага — в натуральності, у тому, що виготовлена вона з душею, бо ж колектив вболіває за честь своєї торгової марки.

А для міста Костополя та Костопільського району ПрАТ «Родина» важливе тим, що воно дає роботу більше 400 мешканцям району та таким, що наповнює бюджет. Та й вироби підприємства костопільчани, а також мешканці Рівного та інших населених пунктів області купують охоче, бо знають, що якісні і ціни прийнятні.