E. «Краснодар» (Росія) — «Челсі» (Англія). 0:4. «Севілья» (Іспанія) — «Ренн» (Франція). 1:0. «Челсі» — 4 очки, «Севілья» — 4, «Ренн» — 1, «Краснодар» — 1.

F. «Брюгге» (Бельгія) — «Лаціо» (Італія). 1:1. «Боруссія Дортмунд» (Німеччина) — «Зеніт» (Росія). 2:0. «Лаціо» — 4, «Брюгге» — 4, «Боруссія» — 3, «Зеніт» — 0.

H. «Істанбул Башакшегір» (Туреччина) — ПСЖ (Франція). 0:2. «Манчестер Юнайтед» (Англія) — «РБ Лейпциг» (Німеччина). 5:0. «Манчестер Юнайтед» — 6, ПСЖ — 3, «РБ Лейпциг» — 3, «Істанбул Башакшегір» — 0.

G. «Ювентус» (Італія, Турин) — «Барселона» (Іспанія). 0:2.

«Ференцварош» (Угорщина, Будапешт) — «Динамо» (Київ, Україна). 2:2. Голи: Циганков, 28 (п), де Пена, 41, Нгуен, 59, Болі, 90.

«Ференцварош»: Дібус, Ловренчич (Ботко, 86), Блажич, Ковачевич (Двалі, 86), Гайстер, Сомаліа, Харатін (Ляйдуні, 65), Шигер (Мак, 73), Зубков, Нгуен, Ісаел (Болі, 73). Тренер — Сергій Ребров.

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Забарний, Попов, Караваєв, Буяльський (Гармаш, 82), Сидорчук, Шапаренко (Белуце, 89), Циганков (Родрігес, 90+3), де Пена, Супряга (Вербич, 89). Тренер — Мірча Луческу.

Вилучено Сидорчука, 86 (два попередження).

Рефері — Іван Кружляк (Словаччина).

Будапешт. «Групама Арена». 6 171 глядач. 11 градусів.

Причин для особливого інтересу до поєдинку в Будапешті було чимало. По-перше, Сергій Реров — біля керма «Ференцароша», гравці збірної України Зубков та Харатін — у його складі. По-друге, обидві команди в першому турі зазнали поразок від фаворитів.

Склалося враження, що більше хвилювалися господарі. У будь-якому разі, дії динамівців у першому таймі були привабливішими. Вони більше володіли ініціативою і м’ячем. Зрештою, свою перевагу гості втілили в забиті м’ячі.

Спочатку вони реалізували пенальті, призначене за гру рукою Харатіним. Циганков виконав доручену справу бездоганно. А під кінець тайму «Динамо» провело шикарну атаку — швидку і результативну. Буяльський з правого флангу зробив передачу на де Пену, котрого залишили без нагляду. І уругваєць вніс м’яч у ворота біля дальньої стійки.

Здавалося, що і в другому таймі гості розвинуть успіх. Але після перерви кияни дозволили супернику більше наближатися до своїх воріт. Закінчилося це тим, що динамівські оборонці дали змогу Нгуену спокійно завдати удару. М’яч влучив у стійку і відскочив у ворота. Такий несподіваний поворот у зустрічі помітно підняв настрій господарям. І подарував їм надію.

А в грі «Динамо», на жаль, сталися неприємні метаморфози. Надалі зустріч відбувалася здебільшого на київській половині поля. Команду підвів її капітан — Сидорчук. Він, як то кажуть, на рівному місці (в центрі поля) заробив друге попередження і червону картку.

На останніх хвилинах поєдинку господарі ще завзятіше насіли на ворота киян, і свіжий Болі, який вийшов на заміну, зрівняв рахунок.

Мірча Луческу:

— Зіграли дуже хороший перший тайм. Після перерви не реалізували кілька підходів до воріт. Намагалися обіграти за рахунок індивідуальних якостей, коли потрібно було робити передачі. Ми домінували, але отримали перший гол. Після цього суперник відчув кураж і почав більше атакувати.

Коли пропускали другий м’яч, як на мене, був фол в атаці. Незрозуміло, як суперник забив. Потрібно переглянути той епізод. Шкода втрачених очок. Ми грали краще і заслуговували на перемогу. Не змогли виграти через помилки в обороні й атаці. Але ми взяли очко. Є домашня гра з цим суперником. Рухатимемося далі. Здаватися не збираємося, але важко грати в компанії з «Барселоною» та «Ювентусом».