«Це те найменше, чим ми могли б передати свою вдячність нашим захисникам на сході», — такої думки голови ОТГ Рівненщини, які власним коштом передплатили газету «Голос України» для бійців, їхніх сімей і яку вони отримуватимуть з нового року.

До такої акції долучилися голови ОТГ: Малолюбашанської — Віктор Талащук, Старосільської — Михайло Кузьмич, Шпанівської — Микола Столярчук, Тараканівської — Наталія Сорочинська, Костопільської — Євгеній Денисюк, Дубровицької — Богдан Микульський, Гощанської — Микола Панчук. Усе це успішні люди, вмілі господарники, які зуміли згуртувати громади і зробити багато добрих справ у своїх населених пунктах. Тож люди це оцінили і на виборах 25 жовтня довірили їм удруге очолювати громади. Щоправда, Євгеній Денисюк та Богдан Микульський досі обіймали посади міських голів Костополя і Дубровиці, Микола Панчук — Гощанського селищного голови, а тепер під їхньою опікою буде більше населених пунктів ОТГ, а відтак — і більше роботи.

Амбітні плани щодо розвитку своїх громад мають також Віктор Талащук, Михайло Кузьмич, Микола Столярчук, Наталія Сорочинська. У їх реалізації розраховують на підтримку людей.

А до захисників України вони всі ставляться з великою повагою, не забувають вшановувати тих, хто живе на територіях їхніх ОТГ, пам’ятають і про тих, хто поліг на війні. Нинішня акція з подарунком газети це підтвердила. Так, з нового року отримуватиме газету «Голос України», подаровану головами згаданих ОТГ, вдова Героя України Андрія Волоса Юлія Волос та її маленький син Денис із села Яполоть Костопільського району.

Отримуватиме часопис з нового року також Марія Ютович (на знімку) із села Крупове Дубровицького району.

Можливо, на сторінках, присвячених АТО та нашим бійцям, вона прочитає розповіді про своїх синів Сергія, Олександра та Ігоря, які, як повідомили в Дубровицькій РДА, нині захищають Україну на сході. Звичайно, мама хвилюється за синів, але одночасно пишається ними. «Ця жінка заслуговує найщиріших слів подяки за виховання таких соколів», — каже голова Дубровицької ОТГ Богдан Микульський, який свого часу теж пройшов через війну. Він — полковник у відставці.

Передплатили власним коштом голови згаданих ОТГ також примірники газети «Голос України» і для Рівненського військового госпіталю, Рівненського госпіталю ветеранів війни, що в селищі Клевань Рівненського району. В останньому поранені бійці по кілька місяців перебувають на реабілітації, тож зможуть дізнаватися з парламентської газети про новини в Україні, світі, а також про справи фронтові на сторінках, присвячених АТО та атовцям.

Фото надано автором.