З великою повагою розповідав про учасників АТО із Вараша, Володимирецького і Зарічненського районів, з якими спілкувався під час зустрічей у період передвиборної кампанії, депутат Рівненської обласної ради сьомого скликання, а тепер знову обраний 25 жовтня депутатом обласної ради Віталій Бойко (на знімку) з Рівного.

«Кожен із них заслуговує нашої поваги, бо у скрутну хвилину став на захист нашої країни», — каже депутат, який власним коштом передплатив деяким атовцям з Вараша, Зарічненського і Володимирецького районів газету «Голос України», яка присвячує свої сторінки розповідям про героїв АТО/ООС.

— «Голос України» отримуватиме сім’я Петра Сриберка, який нині боронить нашу землю на сході, а також його однофамілець Дмитро Сриберко із нашого села Заболоття. Попри юний вік (йому ледве за двадцять), Дмитро уже двічі проходив службу на сході за контрактом, готується туди їхати втретє, — розповідає заболоттівський староста Вараської ОТГ Роман Хондока, якого 25 жовтня обрали депутатом Вараської ОТГ. — Надходитиме парламентська газета завдяки депутату Віталію Бойку також у домівки атовців з нашого села Віталія Скібчика, Олексія Ошурка, Володимира Деркача, Валентина Пашка, Олександра Стельмаха, Валерія Шведюка, Юрія Мацюка.

Парламентську газету завдяки депутату Віталію Бойку отримуватимуть також районна організація атовців Володимирецького району, яку очолює військовий капелан Микола Юрах, учасники АТО з Володимирця Олег Мозуль, Інна Безушко, Юрій Куц та інші.

Завдяки депутату обласної ради Віталію Бойку у далекі поліські села Зарічненського району, де мешкають учасники АТО, доставлятимуть газету «Голос України» Івану Полюховичу з Бродниці, Миколі Музичку та Олексію Бруцькому із Вичівки, Петру Собківу із Серників, Геннадію Климовичу із Бутового.

— Це найменше, що ми можемо зробити для наших захисників, — прокоментував свою акцію (її провів після виборів) депутат Рівненської обласної ради Віталій Бойко, який працює головним лікарем Рівненської обласної дитячої лікарні. Є у його біографії і роки роботи лікарем на Поліссі — у Зарічненському районі, де залишив по собі гарну репутацію людини порядної, кваліфікованого фахівця. Тож люди вже не перше скликання довіряють йому представляти їхні інтереси у Рівненській обласній раді.

— Цією довірою я дуже дорожу, — каже Віталій Бойко.