Голова фракції «Батьківщини» у Рівненській обласній раді VІІ скликання, голова Рівненської обласної організації цієї політичної партії Микола Кучерук (на знімку) з великою повагою ставиться до учасників АТО, які в грізну для нашої країни хвилину стали на її захист. Тож одразу відгукнувся на пропозицію передплатити газету «Голос України» для деяких із них, що мешкають у його рідному місті Костополі. Адже поважає патріотів, бо і сам з такої патріотичної родини, де завжди шанували українські традиції, історію.

— Такий інтелектуальний невеличкий подарунок для наших захисників — це те мале, що ми можемо для них зробити, — каже Микола Кучерук, якого 25 жовтня знову обрали депутатом Рівненської обласної ради. Це свідчення поваги і довіри до цієї небайдужої людини, яка багато зробила і робить для свого міста, а найперше — сучасний завод, смачна продукція якого більше відома під торговою маркою «Родина». Тут працюють сотні мешканців Костополя та довколишніх сіл.

Завдяки депутату газету з нового року приноситимуть у домівку костопільчанина Олександра Паньковця. Він — батько п’яти дітей. Нині — на військовій службі, а перед цим тричі за контрактом був на сході України. Разом з дружиною Вікторією вони виховують дітей, старша донька — уже студентка одного з київських вишів.

Про будні АТО/ООС, бойових побратимів дізнаватимуться зі сторінок «Голосу України» також учасники бойових дій (цей статус вони отримали за участь в АТО), а нині військовослужбовці: Валентина Катульська, Олег Ничипорук, Василь Охремчук із Костополя. З нового року вони доєднаються до загалу читачів парламентської газети завдяки Миколі Кучеруку, який вдячний землякам за мужність і зразкову службу.

Фото надано Олександрою Юрковою.