«Не думаю, що Усик досить сильний і великий для суперважкої ваги. Не думаю, що зможе встояти проти ударів. Адже влучення Чісори серйозно його зачіпали.

Єдине, що може йому допомогти в боях з нами, це рухатися, тоді він може перехитрити нас. Ми, великі серйозні хлопці, з ним упораємося.

Я б задавив його. Усик — чемпіон світу? Тільки не в бою зі мною, Джошуа чи Ф’юрі. Тут без шансів. Джошуа нокаутує його, тому що у нього є міць, антропометрія, він хороший, активний суперважковаговик, і у нього грамотна команда», — сказав Вайт.

Біатлон. Два етапи Кубка світу в Обергофі з 7 по 17 січня відбудуться без глядачів.

Організатори після консультації з місцевими органами охорони здоров’я вирішили проводити перегони за порожніх трибун.

Етап з Рупольдінга перенесли до Обергофа для того, щоб обмежити переїзди спортсменів.

Теніс. Чарльстон (США). LTP $100K — ITF World Tennis Tour. Призовий фонд — 100 000 доларів. Ґрунт.

Українка Катерина Бондаренко вийшла до основної сітки турніру, упевнено перемігши у фіналі кваліфікації бельгійку Марі Бенуа — 6:3, 6:2.

Баскетбол. Екс-гравець збірної України Ігор Зайцев продовжить виступи на Тайвані. Новим клубом українського «бігмена» став «Фубон Брейвз» з Ліги ASEAN. У цьому чемпіонаті виступають команди з Тайваню, Таїланду, Філіппін, Малайзії, Китаю, Сінгапуру, В’єтнаму та Гонконгу.

Минулого сезону Зайцев став чемпіоном Тайваню в складі команди «Тайвань Бірз». Набирав по 15,6 очка, робив 8,1 підбирання та 3,1 передачі за матч.

Раніше наш баскетболіст перемагав у чемпіонаті України в складі «Хіміка» (Южне) та виборював Кубок Польщі з «Роса Радом». Також виступав за «Кривбасбаскет», «Азовмаш» (Маріуполь), польську «Зелену Гуру» та іспанську «Манресу».

Хокей. Керівники НХЛ планують провести регулярний чемпіонат 2020/21 років у скороченому форматі. Дату початку сезону перенесли на 1 січня 2021 року замість початкової — 1 грудня.

Заплановано провести скорочений сезон, замість традиційних 82 матчів буде 48 зустрічей регулярного чемпіонату. Також відбудеться традиційний плей-оф Кубка Стенлі за участю 16 клубів.

Востаннє 48 матчів у регулярному чемпіонаті НХЛ проводили в сезоні-2012/13, коли оголосили локаут через недомовленість між лігою і профспілкою гравців.