Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА.

Нагадаємо, на Рівненщині діє Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу області на 2018—2022 роки. Нею передбачено часткове відшкодування фізичним особам за рахунок коштів обласного бюджету вартості придбаних доїльних апаратів у розмірі 70 відсотків вартості, але не більш як сім тисяч гривень за одну установку.

Загалом від початку року таке відшкодування надали 44 жителям області. Всі вони подали заявки та документи на розгляд профільної комісії. На черговому засіданні комісії в департаменті агропромислового розвитку ОДА розглянули ще 11 заявок від фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування вартості закуплених доїльних апаратів.

Найбільше залучено коштів з обласного бюджету за цією програмою фізичним особам із Дубенського (54,5 тис. грн), Радивилівського (50,1 тис.) та Острозького (47,4 тис.) районів. Також учасниками програми стали мешканці Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубровицького, Здолбунівського, Корецького, Млинівського та Рівненського районів.