G. «Лестер» (Англія) — «Брага» (Португалія). 4:0.

«Зоря» (Україна, Луганськ) — АЕК (Греція, Афіни). 1:4. Голи: Танкович, 7, Манталос, 34, Лівая, 54, 81, Кочергін, 81.

«Зоря»: Шевченко, Хомченовський (Фаворов, 59), Вернидуб, Абу-Ханна, Циганикс, Кочергін, Іванісеня, Юрченко, Кабаєв (Гладкий, 59), Громов (Сайядманеш, 46), Луньов (Назарина, 46). Тренер — Віктор Скрипник.

АЕК: Цідотас, Сварнас, Нєдєльчару, Чигринський, Інсуа, Васілантонопулос, Шахов (Шабанаджович, 70), Крстичич (Галанопулос, 85), Танкович (Ансаріфард, 76), Лівая, Манталос (Ботос, 85). Тренер — Джанлука Колонелло.

Рефері — Вільям Коллам (Шотландія).

Запоріжжя. «Славутич-Арена». Без глядачів. 8 градусів.

Уже з перших хвилин стало зрозуміло, що луганським футболістам у цій зустрічі нічого не світить. Було видно, що гості добре налаштовані і краще підготувалися до цього поєдинку. Що, зрештою, відбилося на результаті.

Особливо впадала в око чітка і надійна гра оборони АЕКа. За таких умов легше було діяти й атакуючій групі гостей.

Хай як прикро, а цьому складу «Зорі» поки що не до снаги конкурувати з трьома іншими клубами квартету G.

Для поліпшення ситуації необхідно працювати, шукати ефективні тактичні варіанти.
Віктор Скрипник:

Заслужено програли. Знову пропустили швидкий гол, не змогли грамотно зіграти у своєму карному майданчику. Було помітно, що майстерність суперника набагато вища. На жаль, нині здобуваємо лише негативний досвід. Важкий момент переживаємо, але сподіваємося вийти з цієї ситуації з честю. Вже в неділю на нас чекає дуже важливий матч чемпіонату УПЛ проти «Ворскли».

Сподівалися, що зможемо виправити минулі помилки, але поки що маємо те, що маємо. Ми дуже злі, але намагаємося не опускати руки.

***

Попереду в «Зорі» ще три зустрічі в групі Ліги Європи. І треба їй постаратися покращати гру, налаштуватися на серйозну боротьбу із сильними опонентами. Поборотися кожному і за свій престиж, і за честь колективу. Але і керівництву клубу треба виконувати всі свої зобов’язання.