Влада та організаційний штаб уже готуються. Днями гру презентували кураторам із Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру національно-патріотичного виховання та міжнародної благодійної установи «Центр національного відродження».

«Приймати фінал «Джури» — честь та відповідальність для Буковини. Напередодні ми об’їздили всі можливі локації для проведення гри. А нині разом із вами хочемо доопрацювати програму, щоб захід відбувся на найвищому рівні», — розповіла заступниця голови ОДА Ірина Ісопенко.

Організатори планують провести основні етапи фіналу в Чернівцях, Хотині та Вижниці.

«Не всі області України можуть так злагоджено працювати над організацією «Джури», як Буковина. У вас є чітке розуміння національно-патріотичного виховання та всього, що з ним пов’язано. У фінальному етапі гри ми хочемо донести та показати учасникам усі культурні джерела вашого краю та його історичні цікавинки. У такий спосіб ми закладаємо в дитячу свідомість патріотичні цінності», — зазначив директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, крає-знавства і туризму учнівської молоді Сергій Неділько.

Чернівецька область.