Найбільше нових випадків в Івано-Франківській (433), Львівській (406), Запорізькій (334), Дніпропетровській (287) областях і Києві (321).

На Прикарпатті вирішили посилити карантинні обмеження через зростання кількості хворих на коронавірус. Про це повідомляється на сайті Івано-Франківської ОДА. Зокрема, обмежать проведення масових заходів, роботу розважальних закладів і діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля. Також в області розгорнуть 70 додаткових ліжок для госпіталізації хворих на коронавірус, з бюджету виділять 5 мільйонів гривень для забезпечення їх киснем і збільшать кількість тестувань на COVID-19.

В Україні антиковідну вакцинацію проводитимуть двома способами: за допомогою мобільних бригад і на базі пунктів щеплень. Про це на брифінгу заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко. «Буде створено майже 350 бригад. До складу бригади входять один лікар, один резервний лікар, дві медичні сестри, одна резервна медична сестра й один водій. Загалом у них задіяно майже 2 200 фахівців», — пояснив чиновник.

У МОЗ зазначили, що держпідприємство «Укрвакцина» здатна прийняти на склад і зберігання одночасно до 30 мільйонів доз вакцини. «Регіональний рівень — 25 закладів в обласних центрах мають необхідні потужності складів для зберігання в обсязі тримісячної потреби. Районний рівень — 490 пунктів зберігання зможуть зберігати до 2—4-тижневий обсяг», — уточнив головний санлікар відомства.