Віртуальна книжкова виставка поповнилася виданням «Професіоналізм в українському парламенті: Проблеми зростання в контексті викликів ХХІ століття» (авт. Алла Погорєлова).

Представлена робота містить аналіз процесів професійного зростання в українському парламенті періоду 1996—2020 років, обґрунтування особливого значення світоглядних орієнтирів розвитку, культури парламентаризму з урахуванням викликів ХХІ століття. Запропоновано авторське бачення шляхів гуманізації політичного діалогу в парламенті і суспільстві.

Друга робота — «Меморандум про незалежність України, представлений на Мирну конференцію делегацією Української Республіки».

«Меморандум» (Memoire) — документ, підготовлений українською делегацією на Паризьку мирну конференцію (18 січня 1919 — 21 січня 1920 років) за редакцією Олександра Шульгина з метою ширшого інформування учасників конференції про українську справу та вимоги українців до держав-учасників визнати незалежність України та прийняти Україну до складу Ліги Націй.

Серед нових надходжень, як повідомляє Інформаційне управління апарату Верховної Ради України, і «Конфлікти, що змінили світ».

Експерти з міжнародної політики та національної безпеки розглянули світовий досвід розв’язання збройних конфліктів, які ставали причиною глобальних змін, зачіпали цілий регіон, країну, а то й увесь світ.