За даними прес-центру штабу ООС, неподалік населеного пункту Пищевик бойовики відкривали прицільний вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї.

У районі населених пунктів Широкине та Водяне, що на Приазов’ї, окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На цьому ж напрямку було зафіксовано проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування, який вчасно було пригнічено засобами РЕБ. Також поблизу Верхньоторецького найманці здійснили кілька пострілів з автоматичних станкових гранатометів.

«Основною метою дій проросійських збройних формувань залишалося провокування ЗСУ на відкриття вогню у відповідь з подальшим звинуваченням у порушенні режиму припинення вогню. У кількох випадках противник обстрілював наші позиції одночасно із запитом на тишу начебто через обстріл з боку ЗСУ. Внаслідок обстрілів противника загинув один український воїн. Командування Операції об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття родині загиблого воїна», — зазначили в штабі.