Ось справжнє обличчя переможця! Військова людина, яка віддала цій справі всього себе, вмонтовуючи в специфіку своєї роботи багаторівневі знання та досвід!
Андрій Дмитрович родом із Сумщини, навчався в Конотопському будівельному технікумі транспортного будівництва ім. П. Новікова.

На початку 1990-х років проходив строкову службу на базі інженерного батальйону Чернігова. Здобуті знання та вміння, відповідальність виокремили його серед інших військових, і після завершення служби строковик отримав звання старшини.

Після першої хвилі мобілізації піти на службу не вдалося через травму на виробництві.

З липня 2016 року Андрій Дмитрович проходив службу на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут начальником контрольно-технічного пункту.

А листопад цього самого року змінив життя військового, коли він став артилеристом бойової бригади! Андрій Дмитрович почав проходити службу на посаді техніка першої артилерійської батареї артилерійського дивізіону... Нині він — головний сержант однієї з батарей артилерійського дивізіону 58-ї омпбр імені гетьмана Івана Виговського.

«Пішов в армію з патріотичних настроїв. Тим паче що моя батьківщина, яка межувала з Брянською і Курською областями, була потенційно під загрозою проникнення ворожої сили. Майже вся моя рідня пов’язала свого часу життя з військовою діяльністю. Вони брали участь у Революції Гідності і разом із жителями міст стояли біля барикад, маючи єдину мету... — каже військовослужбовець. — Нині мене оточує молоде поповнення, яке потрібно навчати, направляти їхню діяльність у правильне русло, допомагати у вирішенні завдань».

Андрій Дмитрович і надалі продовжуватиме службу в армії, перебуваючи у готовності до виконання бойових завдань у своєму підрозділі.