Із днем народження частини військовослужбовців привітав заступник командувача військ ОК «Південь» генерал-майор Андрій Соколов. Присутні вшанували пам’ять побратима старшого солдата Олега Андрієнка, який цього року віддав своє життя, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України.

Заступник міського голови Маріуполя Аркадій Мєшков у своєму привітанні нагадав, що саме завдяки мужності воїнів бригади вдалося зупинити ворога на порозі міста та не віддати його окупанту.
Із вітальним словом до побратимів звернувся командир частини полковник Ігор Іванов. «Подвиги захисників назавжди увійдуть в історію України та її війська», — наголосив він, висловивши глибоку вдячність військовослужбовцям за відвагу. Також командир бригади нагородив кращих воїнів відзнаками та цінними подарунками.

Слова благословення та вдячності адресував бійцям головний капелан Донецької єпархії, митрофорний протоєрей Владислав Літвінов. Разом із військовими він прочитав молитву.

Кращі військовослужбовці окремої мотопіхотної Маріупольської бригади були відзначені грамотами командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського та командувача військ ОК «Південь» генерал-майора Ігоря Палагнюка.

Владислав ЛЕОШКО.

Донецька область.

Фото зі сторінки окремої мотопіхотної Маріупольської бригади у Фейсбуці.