Від початку 2021 року волонтерський рух РАЕС зібрав 26,6 тисячі гривень, частину з яких уже спрямовано на допомогу українським військовим. А торік підприємство перерахувало до державного бюджету 46,78 мільйона гривень військового збору, які спрямовано на підтримання Збройних Сил України.

Днями волонтери РАЕС надіслали черговий гуманітарний пакунок захисникам у зону проведення операції Об’єднаних сил. Болгарка, шуруповерт, а також генератор було передано для 130-го розвідувального батальйону. 5 тисяч гривень було перераховано на лікування онкохворого молодого військового — учасника ООС з міста Вараша. Також 
3 тисячі гривень використано на пальне для поїздки батьків загиблого 23-річного військового з Вараша Василя Килюшика до Краматорська на проведення експертизи ДНК.

За словами працівника РАЕС, голови місцевої Спілки афганців Петра Ширка, волонтери й надалі продовжують вести «фронт підтримки» воїнів: «Хлопці на фронті відчувають підтримку своїх земляків та передають слова вдячності кожному, хто не залишається осторонь і допомагає їм надійно стояти на передовій, захищати свій народ. До нас уже звернулися з черговим проханням: вояки потребують ємності для зберігання й перевезення води, шлангів, канатів та морозильної камери».

Юлія КУЛАЄВА, кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.