Але так було не завжди, звичайно. Та все ж у 1995 році розпочався важливий етап для компанії з Латвії. Історія марки налічує більше 20 років. За цей час компанія пройшла великий шлях від невеликого виробництва до лідера з продажу спеціалізованого одягу для рибалок і мисливців. В основному вона спеціалізується на виробництві одягу, взуття, туристичних товарів і товарів для активного відпочинку, а так само меблів для походів і кемпінгу.

Географія попиту на продукцію Норфін

 У будь-якій точці світу Норфін-бренд користується успіхом у дуже багатьох людей, причому найрізноманітніших соціальних верств і професій.

Скандинавія, Україна, Росія, Європа, США – всі ці країни – постійні клієнти Норфін, і база тільки розширюється надалі. Все це стало можливим завдяки якісному підбору технологій, але, крім цього, важливо відзначити, що враховуються всі вимоги та побажання клієнтів, які завжди хочуть отримувати тільки високоякісну продукцію. 

 Одяг розрахований на найширше коло людей, починаючи від рибалок і мисливців, закінчуючи туристами або просто людьми, які ведуть активний спосіб життя. Покращені матеріали і сучасні технології – невід’ємна частина процесу виробництва. Беруться до уваги всі нюанси, всі дрібниці, які, на перший погляд, не помітно.

Що пропонує Норфін покупцеві?

Одяг та взуття з однойменною назвою налічує більше сотні найменувань. Одяг для зими включає в себе два десятки костюмів для рибної ловлі і для полювання, а так само більше 30-ти видів термобілизни і флісу, безліч найменування шапок, шкарпеток і рукавиць на будь-який смак.

Літній асортимент теж багатий. Костюми для літа і міжсезоння (демісезонні з утеплювачем) представлені п’ятнадцятьма моделями.

Широко представлений туризм – більше 170 видів продукції. Це і намети, і столи, і стільці, і спальники, і рюкзаки.

Де можна придбати оригінальні товари компанії?

Якщо клієнт хоче придбати якісний товар, то має звернутися в офіційний магазин. Саме тут можна знайти найактуальніші літні та зимові колекції одягу Норфін, але також є й розділ з аксесуарами.

Ні дощ, ні сніг, ні вітер – ніщо не може зіпсувати оригінальну одежу. Головне, що не буде підробки, якщо купувати товар в оригінальному магазині Норфін.

Чому варто придбати комплект одягу Норфін?

По-перше, це їхня довговічність, причому це не просто слова, адже численні відгуки на різних сайтах і досліди показали, що це справді так. Другий момент, це їхня водонепроникність, що дуже важливо, наприклад, на риболовлі, та інші характеристики. Багатошаровість дозволяє зберігати температуру, навіть в умовах холоду.

Дизайн – фішка всієї компанії, адже кожен бренд приділяє цьому величезну увагу й не дарма. Тим більше, що у Норфін – оптимальне співвідношення «ціна-якість».

Також варто відзначити, що продукція компанії підходить для більшості людей, причому вік, стать, статура й інші фактори не грають величезної ролі при виборі якогось конкретного модельного ряду колекції цієї компанії. Тому обов’язково варто відвідати офіційний сайт хоча б для ознайомлення і подальшого рішення.