Дитсадок «Веселка» у Новому Берестовці Малолюбашанської ТГ.

Тут створені чудові умови для малечі — багато простору, затишно, на території — ігровий майданчик. У дитсадку дві групи на 50 малят. Його відвідуватимуть не лише дітки з Нового Берестовця, а й довозитимуть шкільним автобусом із сіл Маща, Глажева, Кам’яна Гора, Лісопіль.

З введенням у дію цього дитсадка у Малолюбашанській громаді повністю вирішене питання з місцями для малечі у дошкільних закладах, про що мріяв і для чого все робив за життя перший малолюбашанський сільський голова Віктор Талащук, який помер від коронавірусу 25 листопада минулого року. Цей об’єкт був під його особистим контролем. До речі, у Новому Берестовці простоювало приміщення, його реконструювали під дитсадок. Коштів для цього сільський голова ні в кого не просив — заробила громада. Тож на реконструкцію, придбання меблів, інвентарю, матеріалів пішло майже 3,1 мільйона гривень.

У «Веселці» нині весело — новосілля: збулась мрія, на жаль, нині покійного Віктора Талащука, якого цього дня з вдячністю згадували батьки малюків-новоселів.

Фото надано ТГ.