Бокс. Париж (Франція). Європейський ліцензійний турнір, який є відбором на Олімпійські ігри в Токіо.

Український боксер Олександр Хижняк, який ще раніше виборов ліцензію, поставив переможну крапку в змаганнях. 25-річний полтавчанин у фіналі вагової категорії до 75 кг роздільним рішенням суддів виграв у чемпіона світу-2019 росіянина Гліба Бакши.

Легка атлетика. Протягом останніх днів українки заявили про себе високими результатами.

Копенгаген (Данія). Міжнародний турнір Copenhagen Athletic Games. У потрійних стрибках кращий результат продемонструвала Тетяна Пташкіна. Українка з найкращим особистим результатом у сезоні (13,63) виборола золоту медаль.

Прага (Чехія). Меморіал Йозефа Одложіла. Українка Юлія Чумаченко виграла змагання у стрибках у висоту (1,92). Для неї цей результат став найкращим у сезоні.

Турку (Фінляндія). Змагання World Athletic Continental Tour. Наша Юлія Левченко стрибнула у висоту на 1,91. Цього результату вистачило для бронзової медалі.

Боротьба. Варшава (Польща). Рейтинговий турнір зі спортивної боротьби (вільна, греко-римська і жіноча) Poland Open, який є одним з етапів підготовки до Олімпійських ігор у Токіо.

Першими боротьбу на килимах столиці Польщі почали представники вільного стилю. Володар олімпійської ліцензії в Токіо-2020 українець Василь Михайлов (до 79 кг) виборов бронзову медаль. У малому фіналі одесит впевнено виграв сутичку в естонського борця Аймара Андрусе з рахунком 5:2.