«У нас міцний кістяк: починаючи з нашого капітана і воротаря Андрія Пятова і піднімаючись по кожній лінії, у нас є гравці, які мають певний досвід і якості. Такими я однозначно вважаю Малиновського, Зінченка і Ярмоленка. Це топ-гравці.

На чемпіонаті Європи будь-який матч важливий, можна їх ділити за значенням. Потрібно добре підготуватися до кожного суперника, вибрати правильні тактичні інструменти, щоб виступати гідно і грати в хороший атакувальний футбол.

Гравці повинні розуміти, що бути на такому турнірі — це вже величезний досвід: відчути цю атмосферу, бути в команді, відчути, що таке по-справжньому важливі матчі.
Дрібні деталі, на які багато хто не звертає уваги, на таких турнірах можуть грати дуже велику роль. І кожен із футболістів має усвідомити важливість цих деталей.

Звичайно, є ще один ключовий аспект — травми. Ми вже втратили кількох виконавців. У нас не так уже й багато футболістів, які володіють серйозним досвідом і виступають у великих клубах.
Тому якісні гравці для нас — на вагу золота, і дуже важливо, щоб вони підійшли до чемпіонату Європи у своїй кращій формі і показали свої найкращі якості».

Фото Павла КУБАНОВА.