Тривають масштабні роботи на дорозі Н-26 Чугуїв — Мілове, що поєднує Харківщину і Луганщину та є однією з головних транспортних магістралей регіону.

На об’єкті реконструкції задіяно чотири підрядні організації. Нині фахівці ТОВ «Автомагістраль-Південь» розпочали роботи на 35-кілометровій ділянці маршруту Старобільськ — Євсуг. Як поінформували у Службі автомобільних доріг в області, ремонтні бригади фрезерують зношене асфальтобетонне покриття в Старобільську. Потім за межами міста покладуть вирівнюючий шар основи з щебенево-піщаної суміші. Після цього — нижній шар завтовшки 10 см з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Згодом — верхній 5-сантиметровий шар зі щебенево-мастичного асфальтобетону.

Водночас за межами міста доводитимуть до ладу узбіччя. На завершення облаштують автобусні зупинки, встановлять дорожні знаки тощо.

Перебіг ремонту, відповідність технологічному циклу — під контролем САД у Луганській області. У подальших планах шляховиків — повністю оновити трасу Н-26 Чугуїв — Мілове.