Торік за «доставку» «Рівнегазу» я сплачувала щомісяця 60 гривень, але в цьому році отримую платіжки, в яких значиться сума удвічі більша — 112 гривень 94 копійки. Складається враження, що газові труби поміняли на золоті. Інакше чим можна пояснити таке відчутне подорожчання «доставки» газу для населення?

З 1 травня цього року у платіжках за спожитий газ «Рівнегаззбут» показує ціну одного кубометра газу, але не відображає тих показників газового лічильника, які ми передаємо щомісяця. Замість цього виставляє довільні суми до оплати за використаний газ, які не збігаються з реальними, переданими нами. Тобто газівники їх фактично ігнорують. Тим прикріше, що вони роблять це — не вносять у комп’ютер справжні дані, — коли я особисто приходила до них в офіс на звірку, простоявши у довжелезній черзі.

Суми у платіжках не збігаються із сумами, проплаченими через банк за використані куби. Скажімо, у травні я використала 45 кубів газу за ціною 7 гривень 99 копійок за 1 куб, що дорівнює 359 гривень 55 копійок. А у червні за 20 кубів газу сплатила 159 гривень 80 копійок. Тим часом у платіжках за травень значиться сума 98 гривень 28 копійок, за червень — 125 гривень 76 копійок. Звідки взялися такі цифри? Куди поділися сплачені мною кошти?