Новосели і гості сфотографувалися на згадку.

Що робота фактично в одному приміщенні із житлом, пощастило 44 рятувальникам. Адже в мікрорайоні Північний Рівного стало до ладу новозбудоване пожежне депо ГУ ДСНС у Рівненській області — під нього відвели перший поверх будинку. На наступних поверхах багатоповерхівки — 44 квартири для рятувальників. Ключі новоселам вручили голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Я глибоко переконаний, що такі засоби мотивації, як доступні квартири у лізинг, та ось такі пожежні частини, в яких дім і робота об’єднані в одному просторі, надають потужний поштовх для особистого розвитку людей, допомагають зосередитися на професійному зростанні та зміцнюють впевненість у своєму майбутньому. Ми й надалі працюватимемо, аби новосілля рятувальників стало масштабною традицією», — наголосив Микола Чечоткін.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зазначив: «Працівники ДСНС заслуговують на якісні та комфортні умови. Це доводить і високий рейтинг довіри людей до них — 67 відсотків».

Фото Олександра ПОЛІЩУКА.