Звучали твори, які на цій сцені ще не виконувалися, і навіть такі, що не були загалом у репертуарах театрів України. Не минулося і без хітів, які вже стали улюбленими серед столичної публіки. Тим часом уже восени колектив готується дивувати своїх глядачів новими творчими доробками й задумами.

Як зазначив генеральний директор — художній керівник театру, народний артист України Богдан Струтинський, сезон був особливий, і не лише через пандемію, яка, звісно, внесла свої корективи, і саме тому на місяць було вирішено продовжити грати. У такий спосіб намагалися віддавати борги, адже квитки були розкуплені задовго до пандемії і глядач з нетерпінням чекав на вистави.

Ще одна приємна новина — зовсім нещодавно було завершено реконструкцію. Тож тепер у театрі можна, крім вистав, насолоджуватися ще й неймовірно чудовими інтер’єрами, гарною акустикою і комфортом. Саме до відкриття цієї сцени було приурочено й прем’єру — потужний мюзикл «Доріан Грей» за твором Оскара Вайлда. Утім, навіть під час ремонту театр працював, каже керівник, адже виступи трупи організовували на малих сценах. Щодо репертуару, то, як зазначив Богдан Струтинський, дотримувалися того, що «ми — театр широкого жанрового спектра, тому, готуючи нові вистави, подбали і про любителів класики — будуть Верді, Чайковський, — і про сучасні мюзикли та українські твори». Але нехай це буде сюрпризом нового сезону, а поки що в театрі на запитання, які вистави далися найтяжче, відповідають, що таких немає, адже їм працювати в кайф. І за це глядач платить неабияким пошануванням. Приміром, уже десять років йде на сцені «За двома зайцями», і щоразу це повний аншлаг і неймовірні овації. Сам же заключний концерт хормейстер-постановник Ігор Ярошенко назвав вибуховим різножанровим міксом. Насправді це так і є. Тож бажаємо провідному театру й надалі тримати цю планку.

Фото з відкритих джерел.