Керівник Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях (ліворуч) і заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

Учора заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін представив активу громади новопризначеного керівника Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Краматорського району.

Вадим Лях, який до цього дня обіймав посаду міського голови Слов’янська, подякував за високу довіру та зазначив, що докладе максимум зусиль для розвитку громади.

«Дякую за довіру. Впевнений, що мій досвід, набутий на посаді міського голови, знадобиться і при новому призначенні. Період застою в місті закінчився. Буду працювати самовіддано. Адже часу на розкачку Слов’янськ просто не має. Треба надолужувати згаяний період та йти вперед. Першим кроком стане затвердження міського бюджету. Це полегшить роботу всіх установ та організацій», — сказав він.

Голова Краматорської районної державної адміністрації Андрій Панков побажав керівникові міської ВЦА доброго шляху та пообіцяв підтримку, якщо у ній виникатиме потреба.

«Я добре знаю Вадима Ляха як досвідченого керівника міста. Упевнений, що у нього все вийде і на новій посаді», — зазначив він.

«Ми будемо робити все, щоб громадяни не відчули жодного погіршення. Наступів на демократію не буде. Буде звичайне життя — з вирішенням комунальних, освітніх, медичних поточних моментів. Тож беремося до роботи», — підбив підсумок керівник Слов’янська.

Донецька область.

Фото прес-служби Донецької ОДА.