Депутатська фракція Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» висловлює глибокий жаль з приводу трагічної загибелі Криворізького міського голови

ПАВЛОВА Костянтина Юрійовича.

Непростий, але сповнений визначних перемог та вражаючих здобутків життєвий шлях пройшов Костянтин Юрійович Павлов. І де б він не працював — у виробничій сфері, у банківському секторі та в спорті; на виборних посадах: обирався депутатом Дніпропетровської обласної ради та народним депутатом України у Верховній Раді України сьомого та восьмого скликань — завжди залишався вірним своїм світоглядним принципам та переконанням, вірним даному слову та настановам виборців, інтереси яких представляв та обстоював.

Саме Костянтину Юрійовичу Павлову мешканці Кривого Рогу переконливою більшістю голосів довірили керівництво містом та громадою, обравши його у 2020 році міським головою.

Яскравий, вимогливий, налаштований на досягнення результату національний політик; вправний господарник і управлінець; щирий, талановитий, відкритий до світу і людей чоловік; люблячий сім’янин і батько — таким Костянтин Юрійович Павлов назавжди залишиться в серцях однопартійців та соратників, в пам’яті людей.

Щиро співчуваємо родині, близьким і друзям покійного, поділяємо біль і скорботу непоправної втрати.

Світла пам’ять про Костянтина Юрійовича Павлова — справжнього чоловіка, чесної і порядної людини назавжди залишиться в наших серцях.

З глибоким співчуттям
Депутатська фракція Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА —ЗА ЖИТТЯ» у Верховній Раді України дев’ятого скликання.