Про це Надія Гладько розповіла на сайті Вінниця. info. Хто саме замовив патріотичні яблука, підприємиця не стала розголошувати. За її словами, замовники звернулися з проханням виростити для них яблука з символом держави до 30-річчя Незалежності країни. Технологія нанесення символів на плоди відома. У ній нема особливих складнощів, тільки додаткові клопоти. На кожне яблуко наклеїли трафарет малюнка. Далі — справа за сонечком, воно своїми променями «намалювало» необхідний знак. Збирання першого врожаю — саме напередодні свята.

Тому підприємці погодилися виконати замовлення.

Жінка каже, що це не перший експеримент у їхньому саду з нанесенням символів на яблука. З малюнками на плодах експериментують упродовж п’яти років.

«Йти садом між рядами дерев, де з обох боків до тебе усміхаються яблука, — це суцільний позитив, — каже Надія Гладько. — У кожного, хто бачив такі плоди, мимоволі з’являлася усмішка на обличчі. Мали замовлення від закоханих. Для них «малювали» відомі слова «Я тебе кохаю». Щоправда, англійською, там менше літер. Буває, просять виростити яблука з іменами людей. Є власники підприємств, які хочуть бачити логотипи на яблуках».

Як стверджує пані Надія, найбільший попит — на яблука з ілюстрацією смайлика. Такі плоди замовляють навіть великі торговельні мережі.

Вінницька область.

Фото з сайту Вінниця.info.