Дорогі друзі!
Від усього серця вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!
Місцеве самоврядування — це один із найважливіших принципів організації та функціонування влади, що органічно поєднує форми представницької демократії та безпосереднього волевиявлення населення територіальної одиниці.
Реалії сьогодення диктують гостру необхідність подальшого вдосконалення державного устрою, оптимальним результатом якого має стати можливість наших громадян повноцінно та практично впливати на ухвалення рішень щодо питань їхньої життєдіяльності.
Цього святкового дня особливі слова подяки депутатам та працівникам місцевих рад, які своєю повсякденною копіткою працею сприяють вирішенню невідкладних завдань, виявляючи високий професіоналізм, самовідданість, сумлінність, чуйність та щедрість душі.
Переконаний, що спільними зусиллями ми збудуємо демократичну, незалежну і могутню державу, а злагода і процвітання завжди пануватимуть у кожній родині, кожній громаді.
Щиро бажаю всім вам міцного здоров’я, віри у власні сили, щастя, добра і достатку, радощів перемог і нових успіхів у вашій нелегкій та відповідальній роботі.
Голова Верховної Ради України Володимир РИБАК.