У Хмельницькому патрульні беруть на виклики м’які іграшки і дарують їх дітям, які стали учасниками чи свідками ДТП, бійок або домашніх сварок. Кажуть: так легше знайти контакт із дітлахами, заспокоїти їх після перенесеного стресу. Збирали іграшки всім містом, а три хімчистки погодилися безплатно продезінфікувати та почистити подарунки. Якщо ініціатива виявиться дієвою, її обіцяють продовжити.

Студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка привітали з новорічно-різдвяними святами українських воїнів, які боронять Україну від російських окупантів. Студентський гурт виконав для бійців вітальну колядку і щиро подякував нашим захисникам. 

Українські волонтери з Польщі ввосьме поспіль збирають кошти на святкові подарунки для дітей українських Героїв, які загинули чи постраждали внаслідок бойових дій на сході України. Упродовж різдвяних свят майже чотири тисячі маленьких українців отримають привітання від Миколая — солодощі, шапочка суперельфа, подарункова листівка і книга «Мальована історія незалежності України» братів Капранових. У рамках акції «Свята без тата» волонтери проводять у Фейсбуці аукціони, де щодня до 6 січня виставлятимуть на розіграш один лот.

Студенти Херсонського фахового коледжу культури і мистецтв разом із викладачами у майстерні ельфів розмальовують святковими сюжетами магніти й ялинкові прикраси для доброчинного аукціону. Отримані гроші перерахують до дитячого будинку в місті Олешки. А також завітають до малечі віддалених сіл громади із програмою (казкова вистава, конкурси, ігри), що підготували самі.