Героїв в Укрпошті  тисячі! Вони після безсонних ночей у сховищах, виходять і роблять свою роботу. І це не просто робота – це часто єдиний зв’язок із збереження життя мільйонів людей, особливо на Сході країни, -- пише у соцмережі керівник Укрпошти Ігор Смілянський. -- Я поки що не маю права про всіх їх писати, як і писати про те, як саме Укрпошта виконує свою гуманітарну місію, доставляючи продукти, ліки, гуманітарну допомогу по всій країні. Але я обіцяю, що після перемоги буде час, коли я про все це розповім і ми віддамо належне всім без винятку героям. Я пишаюсь, що мені випала честь працювати із цими неймовірними людьми!

Але то після перемоги. А зараз війна і попри всі заходи безпеки, які ми застосовуємо, на жаль, неможливо зберегти життя всіх героїв. Так, вчора ми втратили наших героїв, наших працівників - Ельміру та Олексія. Вони загинули від кадировських нелюдів. Я вчора говорив із нашим героєм і він обіцяв жорстко за них помститися і знаючи його — ця помста буде швидкою.

А зараз я звертаюся до медіа та блогерів із проханням – втрати наших бійців як і втрати наших працівників не повинні бути предметом публікацій. Особливо графічні зображення. Давайте не будемо грати на користь ворогу. Кожна втрата — це біль, але будь-ласка, нехай цей біль до перемоги буде моїм особистим, буде сумом нашої Укрпоштівської родини та найдорожчим внеском у нашу спільну перемогу. Давайте підтримувати один одного, а не допомагати ворогу, розкриваючи деталі.

Кожен ранок я, наша команда, як і штаби ЗСУ, УЗ інших інфраструктурних компаній приймаємо важкі рішення як саме сьогодні буде працювати інфраструктура країни. Це не легкі рішення з якими всі ми будемо жити далі. І я не хочу приймати їх озираючись на те, хто, де і які деталі розкрив, для того, щоб збільшити чиюсь популярність чи лайки.

А для цього запису я обрав ті фото, які розкривають суть нашої роботи сьогодні. Хочу подякувати всім нашим героям, всім нашим працівникам, які приходять у будинки наших клієнтів по всій країні, допомагаючи їм пережити ці часи.

Слава нашим працівникам і Слава Україні!

А всі новини, що треба знати тут https://t.me/igorsmelyansky