Канівчани, зорганізовуйтесь самі! У кого є вільні руки та все необхідне - можна багато чого робити. Із цього розпочинали волонтери в 2015 році.

«Ми заснували волонтерський центр допомоги воїнам АТО 1 березня 2015 року. Ми, свідомі українці, знали, що Україна - єдина, ніколи не поділяли її на Схід і Захід, ніколи і в думках не було, що «це - не наша війна». Працювали як шалені, кожен день заради миру, заради майбутнього наших дітей, батьків, для мужніх воїнів, що стояли на смерть 8 років на Східних кордонах нашої Батьківщини.

Незмінний кістяк центру налічує близько 20 осіб, які пліч-о-пліч - як єдина родина, - і дуже результативно діють. Працюємо без вихідних, за потребами військового часу - плетіння сіток, пошиття всіх виробів, потрібних фронту, теробороні: розгрузки, балаклави, ноші, рукавиці, сидушки, трансформери, перев'язочний матеріал, виготовлення енергетичних батончиків тощо.

В кого є швейні машинки, можна шити вдома. Зараз у нас ще два філіали - всього не перерахувати. За цей час тільки сіток було зробленно 45 000 кв. м. 

Канівчани, попри своє нелегке становище, несуть у центр продукти, гроші, рибальські сітки. Підприємці - рулони тканин, різну фурнітуру. Працюємо далі.

Шаленість виросла втричі, ненависть до ворога вдесятеро, а любов до України зашкалює! Тримаймося», - каже голова центру Наталія Шульга.

Перемозі бути! Україні бути! Слава нації!

Фото Андрія Нестеренка.