Звернення Міністра оборони України Олексія Резнікова до іноземних партнерів та постачальників озброєння, амуніції та іншої продукції, необхідної Збройним Силам України

Вже три тижні Україна веде оборонну війну від російського агресора. Цей спротив ми ведемо з відчуттям великого патріотизму, з усвідомленням своєї правоти, відстоюючи права і свободи України та світу. Ми ведемо цю боротьбу за підтримки всього цивілізованого світу.

Я дякую всім державам, міжнародним та неурядовим організаціям, що надавали, надають і надаватимуть будь-яку допомогу Україні, і особливо тим, хто надає нам військово-технічну допомогу.

Спільними зусиллями ми зупиняємо терориста світового масштабу.

На жаль, як і в будь-якій війні, є й ті, хто прагне заробити на горі. Ці люди можуть представлятися "радниками", "помічниками", "начальниками департаментів", і навіть демонструвати "документи" – підробки. Як Міністр, відповідально заявляю: всі вони – покидьки, мародери і зрадники, які не мають жодного стосунку до оборони України, а працюють на власну кишеню та/або ворога.

Враховуючи це, я закликаю світову спільноту до пильності і прошу уточнювати повноваження "уповноважених осіб" в Посольствах та апаратах військових аташе України, а всіх цих "баронів-зброярів" з липовими документами передавати правоохоронним органам.

Офіційно заявляю: вся військова допомога, до останнього патрона і цента, іде і буде йти за призначенням – на оборону і захист від російських окупантів. А мародерам – місце за ґратами.

Разом до перемоги.