На знімку: акція у Львові. 

На площі Ринок у Львові поставили 109 дитячих візочків, як символ 109 вбитих з часу повномасштабного вторгнення ворога дітей. Так у центрі Львова розпочалась соціальна акція «Ціна війни», мета якої – привернення уваги до смертей безневинних українських дітей. Організатором акції є Львівська міська рада в межах кампанії United for Ukraine.

Порожні дитячі візочки на площі Ринок сьогодні – це символи життів тих ангелят, які зараз, замість рішучих дій світу, захищають небо над Україною.
Це та страшна ціна війни, яку сплачує сьогодні Україна.

«За 22 дні повномасштабного вторгнення російські війська безжально вбили 109 українських дітей. 109 дітей, які стали ангелами й тепер, замість рішучих дій світу, охороняють небо України. Ця цифра не враховує втрат у Маріуполі, який постійно перебуває під обстрілами.

Кількість смертей щодня збільшується через геноцид, який вчиняє ворог над українськими людьми. Львів, що сьогодні став вимушеною домівкою для багатьох дітей, яким разом із мамами вдалось евакуюватися з-під обстрілів, вкотре привертає увагу до смертей безневинних дітей», – зазначають організатори акції.

«Вимагайте від урядів інших країн закриття неба над Україною. Фотографуйте акцію, розповідайте про злочини Росії та публікуйте у соціальних мережах з хештегом #closethesky. Захистіть українських дітей та українське небо!» – закликають у Львові.

Львів.

Фото із сайту 1plus1.ua