ЗАКРИЙТЕ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ ЛЮДСЬКИХ ТА ЕКОНОМІЧНИХ ВТРАТ

Після завершення військових дій проти України зі сторони російської федерації процеси відновлення та розвитку людського капіталу, державної інфраструктури та економіки України в цілому до показників довоєнного стану займуть не один рік.

Держава-агресор знищила плани щодо темпів скорочення зовнішнього боргу України та зруйнувала ще не так давно зростаючу економіку нашої держави.

Нинішнє покоління наших громадян зіштовхнеться з продовольчою кризою, необхідністю відновлювати економічну діяльність у масштабах всієї країни та поновлювати звичні зовнішньо-економічні процеси.

Зокрема, дії країни-терориста спровокували збільшення видатків Державного бюджету України на соціальну сферу, що до війни і так складали більшу частину загальних витрат. Тимчасового чи пожиттєвого соціального захисту потребуватимуть домогосподарства, що втратять годувальників, які ціною власного життя сьогодні боронять Україну та світовий демократичний лад, сім’ї, що залишаться без засобів до існування через втрату регулярного доходу, українці, що отримають інвалідність внаслідок бойових дій.

Військове вторгнення російської федерації до України призвело до безпрецедентного скорочення бюджетних надходжень від трудової діяльності громадян у вигляді ЄСВ та необхідності корегувати стратегію економічного розвитку країни, зокрема, в частині розвитку малого та середнього бізнесу, а також підприємницької діяльності членами домогосподарств (домоекономік).

Держава-терорист зруйнувала цілі міста нашої держави, вбила громадян, яких не повернути, та прирекла багатьох українців на статус сиріт, осіб з інвалідністю, безхатченків, безробітних та біженців. Тисячі громадян, у тому числі і діти, отримали важкі психологічні травми внаслідок війни.

Не один рік похід української родини на пляж або до парку буде небезпечним для життя, адже відновлення будь-якого процесу в Україні потребуватиме попереднього розмінування державних територій.

Росія знищила звичне для українців щасливе життя.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів знову звертається до усього демократичного та вільного світу з проханням ЗАКРИТИ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ.

Просимо сильні держави світу зупинити щоденне зменшення чисельності української нації, недопустити додаткові втрати української економіки та накопичення зовнішнього боргу, який залишиться у спадок поколінню майбутньої держави-члена Європейського Союзу.

Закрийте небо над Україною!

Дайте шанс більшій кількості громадян якнайшвидше жити у відновленій багатій вільній демократичній державі.

Слава Україні!

Слава взаємній підтримці та мирному співіснуванню!

Інформаційне управління