У Бучанському районі поліцейські продовжують вивозити тіла загиблих мирних мешканців із звільнених територій та доправляти їх на проведення відповідних експертиз.

Також правоохоронці доставляють гуманітарну допомогу мешканцям цих територій.

На Фастівщині ситуація контрольована. У 23 та 43-річного місцевих жителів виявили коноплю. Крім того, поліцейські затримали 36-річного чоловіка, якого підозрюють у колабораційній діяльності.

Під час воєнного стану він розміщував в соцмережі на своїй сторінці дописи із закликами підтримки держави-агресора, її представникам та збройним формуванням.

У Бориспільському районі поліцейські під час відпрацювання в селі Єрківці вилучили у 31-річного чоловіка пакет, в якому той зберігав канабіс.

На Бориспільщині збили ракету окупантів, рештки якої виявили на території поля. Поліцейські фіксували наслідки. Постраждалих немає.

На Вишгородщині поліцейські під час перевірки документів виявили та вилучили у 33-річного чоловіка наркотичну речовину.

У Сквирі на Білоцерківщині виявлено три факти незаконного зберігання наркотичних речовин. Крім цього, наркозілля виявили у мешканців Білої Церкви та Тетієва.

На Броварщині правоохоронці продовжують патрулювати територію району, проводити заходи щодо виявлення колаборантів та забезпечують захист та безпеку мирного населення, – повідомляється на сторінці поліції  у соцмережі.

На знімках: поліцейські Київщини поряд з громадою 24/7 та завжди готові допомогти!